11.700 persones ha convocat Antonio Orozco al Palau Sant Jordi en la recta final de la gira d'”Aviónica“, que va començar amb entrebancs, derivats de la pandèmia, fa dos anys. Una ampliació recent de l’aforament tindrà un vessant solidari, amb entrades que repercutiran (10 euros per cadascuna) en benefici de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Aviónica gran format

El de l’Hospitalet ha oficiat a casa amb un directe contundent, embolcallat de mitjans com els que no va poder servir fa un any i mig al Sant Jordi Club. No hi han mancat jocs de LED i projeccions en grans pantalles, en una actuació que ha obert amb ‘Hoy’, un dels temes del disc “Aviónica”, publicat el 2020.

Antonio Orozco al Palau Sant Jordi

Immediatament després, però, ha fet una mirada al passat, conscient que la seva legió de fans (majoritàriament femenins) és avui, després de 20 anys de carrera, forçosament intergeneracional. Una molt guitarrera ‘Mírate’ ha precedit ‘Llegará’, ja àmpliament corejada i ballada per un públic entregat. En aquest punt s’ha vist un Antonio Orozco visiblement emocionat per jugar al seu feu amb tot el caliu del món. “Amunt, Barcelona”, animava el cantant mentre la banda encenia el recinte.

Ha estat en el tram central del directe quan ha dedicat més temps a les cançons d'”Aviónica”, abans de les tandes de bisos repassant els seus èxits més sonats, com ‘Estoy hecho de pedacitos de ti’, ‘Devuélveme a la vida’, ‘Mi héroe’ o ‘Una y otra vez’ i ‘Lo que tú quieras soy’ . La gira peninsular d'”Aviónica” s’acaba a València el 17 de desembre, però després l’espera la llatinoamericana.