sorteig entrades concert nadal 2022 sagrada família
Foto: Sagrada Família

Ja s’ha obert el període d’inscripcions per al sorteig d’entrades al Concert de Nadal 2022 de la Sagrada Família del 16 de desembre, a les 19.30 h. Des d’ara i fins a les 10 h del dilluns, 12 de desembre, pots accedir al web de la Sagrada Família per fer el tràmit i participar en el sorteig de 500 entrades dobles. El procés és senzill, però si t’interessa participar-hi t’expliquem a continuació com inscriure’t al sorteig!

La Sagrada Família sorteja 500 entrades dobles per al Concert de Nadal 2022 al temple

Inscripció al Concert de Nadal, pas a pas

Per inscriure’t al Concert de Nadal 2022 de la Sagrada Família, has d’omplir una sèrie de camps:

  • nom i cognoms
  • correu electrònic
  • data de naixement completa
  • codi postal
  • DNI o targeta de residència

Immediatament després, hauràs d’acceptar les bases legals i la política de protecció de dades corresponent i clicar a “finalitzar”.

Totes les activitats que pots fer pel Nadal 2022 a Barcelona

La següent cita que has d’apuntar al calendari és el dilluns 12 de desembre, a les 10 h, dia i hora en què està previst que se celebri el sorteig. En el cas que hagis estat un dels guanyadors de les entrades, rebràs un correu electrònic entre aquest dia i fins a la data del concert, el 16 de desembre. Aquí has de fer les inscripcions al Concert de Nadal de la Sagrada Família.

Com serà el Concert de Nadal 2022?

El tradicional Concert de Nadal d’aquest 2022 correrà a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès. El dirigeix Xavier Puig i rep la col·laboració del Cor Bruckner Barcelona, en una actuació en què s’interpretaran diverses nadales d’arreu del món.

Cavalcada de Reis 2023 a Barcelona: Recorregut, horaris i novetats per a l’arribada dels Reis Mags
Aquests són els horaris concrets per on passaran les carrosses de la Cavalcada de Reis 2023 a Barcelona

Notícies del Nadal 2022