feliç sant jordi gif

Ja ho tens tot a punt per desitjar un feliç Sant Jordi 2021 a la teva parella, família, amics o companys de feina? Aquest any potser pots felicitar la diada en persona, malgrat el confinament comarcal i les restriccions vigents, ja que l’any passat no va ser possible, però si et vols assegurar de ser el més matiner (o el més original) et recomanem que no et perdis aquest llistat dels 10 GIF per dir “feliç Sant Jordi” als teus estimats. Aquí en tens una tria per enviar-ne de personalitzats!

Tria la teva entre aquest munt de felicitacions de Sant Jordi i si t’animes a anar més enllà i a fer manualitats, sempre pots aprendre a com fer una rosa de Sant Jordi (de paper o de roba).

El gif de Sant Jordi i el drac

La llegenda de Sant Jordi en format gif. Com sempre, a internet hi passen coses molt rares i el nostre cavaller acaba sota les urpes del drac. Amb sort, la princesa el podrà salvar.

Regala una rosa de Sant Jordi digital

Si aquest any la rosa de Sant Jordi ha de ser en format digital, acompanya-ho amb un somriure. Impossible no acceptar el regal!

Vigila amb les gesticulacions, que no sembli que t’esperaves alguna cosa més. Aquest gif és molt útil per enviar a qui et demani una rosa cada 10 minuts. 

També tens la versió Disney. Si vols quedar bé amb una rosa, però aquest any t’és impossible per la distància, aquest gif és una bona opció per enviar-la a les persones estimades que viuen lluny o a una altra comarca.

Si tenies pensat treure la cartera aquest any i sorprendre amb un ram de roses, també pots fer-ho! Aquest és el ram de roses de Sant Jordi que segur que no havies pensat.

Regala un llibre (virtual)

Si optes per regalar un gif de llibre, potser caldrà també regalar-ne un de veritat a la persona a qui li envies. T’ho aconsellem si no vols que es generi falses expectatives. . Ara bé, pots aprofitar per comprar-lo online.

T’han demanat ‘Ulisses’, de James Joyce, però saps que el que li agrada és un còmic de ‘Batman’. Tenim el gif més adequat per regalar-li. A.K.A ‘Robin, no vagis d’erudit’.

Si et cansa la cantarella de “Vull un llibre per Sant Jordi” quan saps que no llegeix cap llibre des que el van obligar a fer-ho a l’institut amb ‘La plaça del Diamant’, sempre pots optar per aquest gif. “Te’l regalo però almenys espero que sàpigues com s’agafa”.

Barcelona per Sant Jordi

És una de les imatges que no veurem aquest Sant Jordi a Barcelona. Les parades de llibres i roses s’han espaiat en 11 fires diferents repartides per la ciutat per evitar les característiques aglomeracions a la Rambla del 23 d’abril. Ara bé, si vols regalar un bany de masses i compartir-lo amb la teva parella o amistats, aquí en tens una oportunitat, malgrat no sigui entre olor de llibre nou i roses vermelles.