feliç sant jordi 2023

Vols desitjar un feliç Sant Jordi 2023 a la teva parella, amics, familiars o companys de feina d’una forma original? Si vols ser el més matiner o el més original, felicita la diada a través del mòbil. A continuació et proposem 10 gifs animats per desitjar un feliç Sant Jordi 2023 als teus estimats.

Tria el que més t’agradi per fer una felicitació personalitzada!

Feliç Sant Jordi 2023: el gif i el drac

La llegenda de Sant Jordi en format gif. Com sempre, a internet hi passen coses molt rares i el nostre cavaller acaba sota les urpes del drac. Amb sort, la princesa el podrà salvar.

Una rosa digital per desitjar un feliç Sant Jordi 2023

Si aquest any la rosa de Sant Jordi 2023 ha de ser en format digital, acompanya-ho amb un somriure. Impossible no acceptar el regal!

feliç sant jordi 2023

Una rosa o un llibre? Escull!

Si no tens clar si a l’altra persona li agrada més rebre un llibre o una rosa, amb aquest gif pots sortir del pas: dos dracs roses mirant-se l’un a l’altre i amb alternant la flor amb el llibre!

feliç sant jordi 2023

Un Sant Jordi 2023 de Disney

També tens la versió Disney. Si vols quedar bé amb una rosa, però aquest any t’és impossible per la distància, aquest gif és una bona opció per enviar-la a les persones estimades que viuen lluny o a una altra comarca.

Un bon ram de roses per Sant Jordi 2023

Si tenies pensat treure la cartera aquest any i sorprendre amb un ram de roses, també pots fer-ho! Aquest és el ram de roses de Sant Jordi que segur que no havies pensat.

Llibre per Sant Jordi: un regal virtual

Si optes per regalar un gif de llibre, potser caldrà també regalar-ne un de veritat a la persona a qui li envies. T’ho aconsellem si no vols que es generi falses expectatives. Ara bé, pots aprofitar per comprar-lo en línia.

Gif de Sant Jordi 2023 per als fans del còmic

T’han demanat ‘Ulisses’, de James Joyce, però saps que el que li agrada és un còmic de ‘Batman’. Tenim el gif més adequat per regalar-li. A.K.A ‘Robin, no vagis d’erudit’.

“Feliç Sant Jordi” per a qui llegeix pocs llibres

Si et cansa la cantarella de “Vull un llibre per Sant Jordi” quan saps que no llegeix cap llibre des que el van obligar a fer-ho a l’institut amb ‘La plaça del Diamant’, sempre pots optar per aquest gif. “Te’l regalo però almenys espero que sàpigues com s’agafa”.

Dibuixos de Sant Jordi amb animals

Si vols enviar un GIF adorable o amb animals, aquí et fem tres propostes per al 23 d’abril!

feliç sant jordi 2023
feliç sant jordi 2023
feliç sant jordi 2023

Fotos per a un feliç Sant Jordi

Si prefereixes desitjar un feliç Sant Jordi amb una foto clàssica per compartir a les xarxes o per Whatsapp, aquí et deixem un parell de propostes!

bon dia sant jordi foto
bon dia sant jordi

Què vols saber del Sant Jordi 2023?