Ja estan en marxa els preparatius per a la cavalcada de Reis 2020 a Barcelona. Després de donar el tret de sortida a l’època nadalenca a la ciutat amb un munt d’activitats de Nadal a Barcelona, l’encesa de llums i tot un seguit de fires i mercats de Nadal, es comença a treballar per tenir-ho tot a punt per a la cita més esperada per als nens d’arreu, la cavalcada de Reis 2020.

Cavalcada Reis Barcelona

Cavalcada de Reis 2020: horari i tot el que has de saber si els esperes a Barcelona

A continuació, et donem tota la informació pràctica que necessites saber per estar a punt per aquest dia i t’expliquem quin serà el recorregut de la cavalcada i la ruta que faran totes les carrosses que donaran pas a Ses Majestats els Reis d’Orient. La cavalcada de Reis 2020 serà el 5 de gener i començarà a les 18 h. Descobreix com serà la nit més esperada i màgica de l’any!

La cavalcada de Reis a Barcelona començarà a les 18 h a l’avinguda del Marquès de l’Argentera

, continuarà per pla de Palau, passeig d’Isabel II, via Laietana, plaça d’Urquinaona, Fontanella, plaça de Catalunya, carrer de Pelai, plaça de la Universitat, ronda de Sant Antoni, carrer de Sepúlveda i avingudes del Paral·lel, Reina Maria Cristina i Francesc Ferrer i Guàrdia, a Montjuïc. Es preveu que la cavalcada acabi a les 21 h.

recorregut cavalcada reis 2020 barcelona

A través d’aquest enllaç podràs seguir el recorregut en directe: Cavalcada de Reis de Barcelona 2020, en directe.

Els reis a Barcelona arribaran a bord del pailebot Santa Eulàlia

Els reis arribaran al Moll de la Fusta a bord del pailebot Santa Eulàlia, a les 16 h. Allà saludaran als nens i les famílies que els estiguin esperant. L’alcaldessa Ada Colau rebrà Ses Majestats i com es tradició els lliurarà la clau que obre les portes de tota la ciutat. Serà un moment que també es podrà seguir en directe a través del web de betevé.

On veure la cavalcada de Reis a Barcelona? En directe, a betevé

La cavalcada de Reis es podrà veure en directe per betevé. L’emissió començarà a les 17.30 h del 5 de gener a la televisió, web i les xarxes socials i es podrà seguir amb l’etiqueta #betevéReis. Jordi Montalbo i Marta Ballesta conduiran l’especial des de pla de Palau, Roger Torres estarà a peu de carrer i Laura Arias estarà a la carrossa de betevé.