Ja estan en marxa els preparatius per a la cavalcada de Reis 2020 a Barcelona. Després de donar el tret de sortida a l’època nadalenca a la ciutat amb un munt d’activitats de Nadal a Barcelona, l’encesa de llums i tot un seguit de fires i mercats de Nadal, es comença a treballar per tenir-ho tot a punt per a la cita més esperada per als nens d’arreu, la cavalcada de Reis 2020.

Cavalcada Reis Barcelona

Cavalcada de Reis 2020: horari i tot el que has de saber si els esperes a Barcelona

A continuació, et donem tota la informació pràctica que necessites saber per estar a punt per aquest dia i t’expliquem quin serà el recorregut de la cavalcada i la ruta que faran totes les carrosses que donaran pas a Ses Majestats els Reis d’Orient. La cavalcada de Reis 2020 serà el 5 de gener i començarà a les 18 h. Descobreix com serà la nit més esperada i màgica de l’any!

La cavalcada de Reis a Barcelona començarà a les 18 h a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, continuarà per pla de Palau, passeig d’Isabel II, via Laietana, plaça d’Urquinaona, Fontanella, plaça de Catalunya, carrer de Pelai, plaça de la Universitat, ronda de Sant Antoni, carrer de Sepúlveda i avingudes del Paral·lel, Reina Maria Cristina i Francesc Ferrer i Guàrdia, a Montjuïc. Es preveu que la cavalcada acabi a les 21 h.

recorregut cavalcada reis 2020 barcelona

A través d’aquest enllaç podràs seguir el recorregut en directe: Cavalcada de Reis de Barcelona 2020, en directe.

Els reis a Barcelona arribaran a bord del pailebot Santa Eulàlia

Els reis arribaran al Moll de la Fusta a bord del pailebot Santa Eulàlia, a les 16 h. Allà saludaran als nens i les famílies que els estiguin esperant. L’alcaldessa Ada Colau rebrà Ses Majestats i com es tradició els lliurarà la clau que obre les portes de tota la ciutat. Serà un moment que també es podrà seguir en directe a través del web de betevé.

On veure la cavalcada de Reis a Barcelona? En directe, a betevé

La cavalcada de Reis es podrà veure en directe per betevé. L’emissió començarà a les 17.30 h del 5 de gener a la televisió, web i les xarxes socials i es podrà seguir amb l’etiqueta #betevéReis. Jordi Montalbo i Marta Ballesta conduiran l’especial des de pla de Palau, Roger Torres estarà a peu de carrer i Laura Arias estarà a la carrossa de betevé.