Les cavalcades de Reis als barris de Barcelona tornen a sortir al carrer i recuperen el format després de dos anys adaptades a les restriccions de la covid-19. Les cavalcades de barri s’havien reduït a més de la meitat a causa de la pandèmia, però aquest Nadal 2022 ja seran 17 al mapa, a banda de la central.

Al mapa interactiu trobaràs tota la informació de les cavalcades de Reis per barris que hem confirmat amb les associacions de veïns i els eixos comercials que les organitzen. També s’hi inclou la gran cavalcada de Barcelona 2023, pels carrers de Ciutat Vella i l’Eixample. Clica a les icones per saber l’itinerari i l’horari de cada cavalcada.

Cavalcades de Reis als barris: amplia’n la informació

17 cavalcades de Reis als barris

Aquest gener se celebraran 17 cavalcades als barris, nou més que l’any passat. Els veïns de Gràcia tornaran a veure desfilar les carteres reials, que durant dos anys van haver de quedar-se dins d’un campament a l’Oratori de Sant Felip Neri per evitar aglomeracions per la covid. Aquest és un dels recorreguts que se celebra un dia abans, el 4 de gener, juntament amb la cavalcada de Reis al Parc i la Llacuna del Poblenou i la cavalcada de la patge Estel al Poble-sec.

Les cavalcades del Poblenou, d’Horta-Guinardó, Nou Barris, la Trinitat Vella, o Sant Andreu i la Sagrera (que la fan conjuntament), així com els barris de Navas, el Camp de l’Arpa del Clot i el Clot s’han programat per al 5 de gener a la tarda. Algunes es complementen amb espectacles d’animació, com la cavalcada de Sants i les Corts, i a totes podem lliurar la carta als Reis durant o després de l’itinerari. Com ja és tradició, Ses Majestats arriben en tren a Nou Barris.

Notícies de Reis 2023