Les cavalcades de Reis d’Orient als barris de Barcelona tornen a sortir al carrer i cada cop n’hi ha més. De moment, aquest Nadal 2023 ja hi ha 21 actes de rebuda de Ses Majestats confirmats, entre els quals la cavalcada central i dos barris de la ciutat on rebran els Reis sense fer cap desfilada. Són quatre celebracions més que l’any passat, quan se’n van fer 17. Durant la pandèmia de la covid, els seguicis reials als barris es van reduir a més de la meitat.

Al mapa interactiu trobaràs tota la informació de les cavalcades de Reis per barris que ja estan confirmades. També s’hi inclou la gran cavalcada de Barcelona 2024, pels carrers de Ciutat Vella i l’Eixample. Clica a les icones per saber l’itinerari i l’horari de cada cavalcada.

Cavalcades de Reis als barris: amplia’n la informació

21 cavalcades i actes de benvinguda als Reis

Aquest gener se celebraran 20 cavalcades o actes de benvinguda als barris, a més de la gran. Algunes es fan el dia abans de l’arribada oficial dels Reis, el 4 de gener. Els veïns de Gràcia tornaran a veure desfilar les carteres reials, recuperada l’any passat després de dos anys en un campament a l’Oratori de Sant Felip Neri, a conseqüència de la covid-19. El mateix dia també es fa la cavalcada de Reis al Parc i la Llacuna del Poblenou i la cavalcada de la patge Estel al Poble-sec.

La resta de seguicis, la majoria, s’han programat per al 5 de gener a la tarda. Algunes es complementen amb espectacles d’animació, com la cavalcada de Sants i les Corts o la de Nou Barris, i a totes podem lliurar la carta als Reis durant o després de l’itinerari. Enguany, Ses Majestats no arriben en tren a Nou Barris, però sí que ho continuaran fent a Sant Andreu.

Què vols saber dels Reis 2024?