Els carrers del barri de Gràcia s’ha omplert de màgia i d’il·lusió. Els més menuts han tingut una cita amb les carteres reials a qui han pogut entregar les seves cartes. Aquest any, i per primera vegada, les carteres han desfilat damunt de camions, en lloc de fer-ho sobre cavalls o cotxes antics com ho havien fet fins ara. I és que la cavalcada de les carteres reials, una desfilada que es fa al barri de Gràcia des de l’any 2008, es va modernitzant i actualitzant any rere any.

Els Jardinets de Gràcia han estat el punt de partida de la primera cavalcada de Reis del 2020. Un recorregut que ha passat pel carrer Gran de Gràcia, la travessera i per diversos carrers de l’interior de la Vila i que ha finalitzat a la plaça de la Vila de Gràcia. En aquest punt, les carteres reials de Ses Majestats els Reis d’Orient han estat rebudes per diverses autoritats i han adreçat unes paraules als nens i nenes, que les esperàvem il·lusionats, per entrega’ls-hi les seves cartes.

Un altre personatge molt popular de la cavalcada de les carteres reials de la Vila de Gràcia és en Carbonilla, que recorda als infants que no s’hagin portat bé que els Reis d’Orient també els poden portar carbó. Enmig de l’expectació dels més menuts en Carbonilla i el seus ajudants apuntaven en una llibreta els nens a qui consideraven havien de portar carbó.