En el segon Sant Jordi marcat pel coronavirus, llibreries i floristes s’han de reinventar per arribar a tothom. Una de les activitats que se’n veuran afectades seran les signatures d’autors, en què s’hauran evitar les aglomeracions habituals. Per això, la plataforma Glovo i la Casa del Llibre s’han aliat per enviar llibres signats a domicili. El servei estarà disponible a Barcelona i a Madrid.

Les comandes es poden fer a partir del 19 d’abril i fins que s’esgotin les existències. A la capital catalana, s’ofereixen tres novel·les, que estaran signades per l’autor, però no dedicades personalment. En concret, es podran demanar:

  • ‘El último verano de Silvia Blanch’, de Lorraine Franco
  • ‘Independencia (Terra Alta 2)’, de Javier Cercas
  • ‘Transbordo en Moscú’, d’Eduardo Mendoza.

Més enllà d’aquests títols, també es podran comprar (sense signar) la resta de llibres disponibles a la Casa del Llibre, com ja es pot fer de manera habitual a través de la plataforma Glovo. I l’altra protagonista del dia, la rosa, també es pot enviar a domicili a través de l’app de Glovo. En aquest cas, es pot triar entre comprar-la al supermercat de la plataforma o bé en una floristeria, i escollir si enviar-la al moment o si es prefereix programar l’entrega per a un horari concret.