grossa sant jordi 2022

La Grossa de Sant Jordi 2021 ja és a tocar. Per cinquè any consecutiu, amb motiu de la diada del 23 d’abril la rifa creada per Loteria de Catalunya repartirà milers d’euros als afortunats que vulguin participar-hi. El 2020 el sorteig va haver de posposar-se al juliol a causa de la pandèmia pel coronavirus, però enguany la Grossa de Sant Jordi tornarà a celebrar-se a l’abril. Com serà el sorteig del 2021? Quin dia i a quina hora es farà? Quins premis hi haurà? T’ho expliquem.

Dia i hora del sorteig de la Grossa de Sant Jordi

Aquest 2021, la Grossa de Sant Jordi es farà el 27 d’abril. Ja fa temps que els bitllets per jugar es poden adquirir als punts de venda física on es distribueixin els bitllets, com comerços de la xarxa de Loteries de Catalunya o supermercats. També es poden adquirir per internet.

L’hora del sorteig encara no està confirmada. Està previst que aquest dijous, 8 d’abril, es confirmi l’hora exacta de la rifa, així com els detalls del funcionament de l’esdeveniment.

Els premis de la Grossa de Sant Jordi 2021

Els participants opten a un premi extraordinari de 2.000.000 €. Només un únic bitllet pot aconseguir-ho: cal que coincideixin les cinc xifres i la sèrie amb les extraccions del primer sorteig. També es premiaran (amb menys diners) les cinc xifres i totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com els números anterior i posterior al sostret.

Després del primer premi extraordinari n’hi ha un segon de 20.000 €. El guanyaran aquells bitllets en què les cinc xifres coincideixin amb les extraccions del segon sorteig. El mateix criteri se seguirà per al tercer premi, de 10.000 €. A més, hi haurà un segon reintegrament. Els premis caduquen 90 dies després de la data del sorteig.

En total hi ha a la venda 80.000 números a la venda: del 00000 al 799999. Cadascun dels números disposa de 35 bitllets. El preu per bitllet és de 5 €.