com reservar entrades

Les Festes de la Mercè 2020 a Barcelona continuaran tenint concerts, espectacles i un programa d’activitats per a tots els públics malgrat les restriccions de distància i mascareta pel coronavirus. Per assistir als concerts de la Mercè 2020 ja es poden reservar les entrades per internet (BAM, BAM Cultura Viva i Música Mercè), la majoria, però, ja s’han esgotat. Ara també s’ha activat la reserva prèvia d’entrades per als actes tradicionals i d’Arts de Carrer de la Mercè a través d’internet. 

Quines opcions tinc per fer la reserva d’entrades?

L’Institut de Cultura ha habilitat dues vies per aconseguir les localitats, de forma gratuïta: per internet (a través del web i l’aplicació oficials de les festes) i per telèfon (a través de l’Oficina Ciutadana de la Cultura, al número 93 316 10 00). L’horari d’atenció telefònica és de 10 a 15 h.

Per reservar les entrades només caldrà indicar una adreça de correu electrònic i un número de telèfon mòbil. En tot cas les localitats seran gratuïtes.

Quantes entrades es poden reservar?

El nombre d’entrades que pot reservar cada persona està limitat, en funció dels concerts. Pel que fa als del BAM i als del Música Mercè, cada persona només pot aconseguir dues entrades per a cada dia de concerts (és a dir, un màxim de dues per al dijous 24, dues per al dissabte 26 i dues més per al diumenge 27).

En canvi, per als espectacles del BAM Cultura Viva, el límit s’ha ampliat fins a les cinc localitats per persona i dia.

El sistema de reserva prèvia per assistir als concerts de la Mercè 2020 no només permet tenir-ne controlat l’aforament, sinó que farà possible —en cas que sigui necessari— conèixer la traçabilitat dels contactes dels assistents.

Més Mercè 2020