Metro

Cada any per les Festes de la Mercè, TMB reforça el servei de metro i autobús per garantir una mobilitat fluida. Enguany, però, la programació de la Mercè 2020, que se celebrarà del 23 al 27 de setembre, s’ha vist alterada per la pandèmia i també pel dispositiu de transport públic habitual, que s’ha reduït per les limitacions d’aforament als espectacles, i la redistribució i descentralització dels escenaris.

Metro fins a la mitjanit

El metro funcionarà cada dia fins a les 12 de la nit, ja que totes les activitats programades es fan en horari diürn (d’11 a 22 hores). Per tant, a diferència d’altres anys, en què el suburbà i els ferrocarrils donaven servei ininterromput, enguany el metro tancarà a la mitjanit.

El que sí es farà és un reforç de l’atenció al públic, la seguretat i la neteja en determinades franges del dia en aquelles línies i estacions de la xarxa de metro més properes als espais i escenaris dels actes programats.

El Piromusical, un dels actes més multitudinaris, tindrà lloc diumenge 27 de setembre a les 22 h, i enguany també canvia de format. Es descentralitza, no preveu assistència de públic i es podrà seguir des de casa. Per tant, no s’habilitarà cap servei especial.

Reforç de la Línia 150 de bus

Per facilitar el desplaçament a les activitats programades del MAC Festival al castell de Montjuïc, s’ha reforçat la Línia 150 del servei d’autobusos (que uneix la plaça d’Espanya amb el castell de Montjuïc). Els dies 24, 26 i 27 de setembre entre les 11.30 i les 21 hores passarà un autobús cada cinc minuts.

D’altra banda, el telefèric de Montjuïc ofereix una promoció del 50 % de descompte al preu dels bitllets utilitzant el codi MERCE2020 que es comprin del 21 al 27 de setembre. El bitllet serà vàlid durant tres mesos.