Casa Seat, edifici multidisciplinar inaugurat al juny, ha programat un seguit d’activitats per celebrar la Mercè, la primera de les quals un recital íntim del cantaor Miguel Poveda. El badaloní, ara resident a Estepona (Màlaga), ha cantat a l’auditori de Casa Seat en un concert gratuït per a una cinquantena d’espectadors que n’havien fet reserva prèvia. Poveda ha interpretat, sobretot, alguns dels seus enregistraments basats en poemes de Federico García Lorca. Un recital de petit format, en què el cantaor ha estat  acompanyat només per Joan Albert Amargós al piano i teclats i Jesús Guerrero a la guitarra.

Curiosament, aquest agost Casa Seat va inaugurar una exposició sobre la figura de Lorca, poeta admirat per Poveda. L’equipament de la marca de cotxes té entre els seus objectius fer-se un lloc en l’agenda cultural de la ciutat. Per això el concert de Poveda no és l’únic esdeveniment programat en una setmana especial. “Casa Seat és un homenatge a la ciutat de Barcelona. Per tant, volem estar presents en aquesta setmana de les Festes de la Mercè”, comenta Gabriele Palma, director de Casa Seat.

La Mercè de Casa Seat

A banda del concert de Poveda, Casa Seat ha programat una xerrada amb el pioner de l’activisme mediambiental i cofundador de Greenpeace Rémi Palmentier sobre la protecció dels oceans (22 de setembre);  ‘A taste of honey’, una performance de l’artista visual Alba G.Corral (23 de setembre), i ‘Clowntífics’, una peça de clown educativa per als més petits, a càrrec de la plataforma Big Van Ciencia (24 de setembre).