cursa mercè 2021

La Cursa de la Mercè 2021 a Barcelona torna a recuperar una part de la normalitat, recuperant el recorregut habitual de la prova. Tot i que la inscripció a la cursa es veurà reduïda, no serà com en l’edició de l’any passat, quan van participar només 3.000 corredors en dos dies diferents.

Quan és la cursa de la Mercè 2021?

La Cursa de la Mercè 2021 serà aquest diumenge 19 de setembre a partir de les 8.30 h del matí. La sortida i l’arribada es farà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

Recorregut de la cursa de la Mercè 2021

La millor notícia és que torna el recorregut de Cursa de la Mercè 2021 habitual. Es recupera el circuit de sempre, és a dir, amb sortida i arribada a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. 10 quilòmetres amb avingudes àmplies i espai per córrer que afavorirà que no hi hagi aglomeracions.

Com serà la prova atlètica de festa major?

A causa de les restriccions sanitàries, l’organització s’ha vist obligada a prendre una sèrie de mesures. La cursa de la Mercè es farà amb diferents sortides, per tal d’evitar aglomeracions i la cursa tindrà unes restriccions tot depenent de la situació sanitària del moment.

Mesures covid a la cursa de la Mercè

Ja és segur que s’haurà de dur mascareta a la cursa de la Mercè 2021, però només fins al lloc de la sortida. La cursa es pot córrer sense mascareta i s’haurà de tornar a posar a l’arribada (l’organització en proporcionarà una).

Cursa de la Mercè 2021
Imatge de la sortida de la Cursa de la Mercè 2020

Inscripcions obertes

La Cursa de la Mercè 2021 va obrir inscripcions a mitjan de juliol i va tancar el termini per inscriure’s aquest dilluns 13 de setembre. El preu és de 5 € si es disposa de xip groc propi, o de 7 € si no se’n disposa i se’n lloga un de blanc. La recaptació anirà destinada a fins benèfics, igual que els últims anys. La participació està limitada a 6.000 corredors, però la situació sanitària del moment pot fer variar aquesta xifra.

Cursa virtual

Tanmateix, la Cursa de la Mercè 2021 també presenta una altra opció. Tal com es va fer el 2020, hi ha la possibilitat de fer-la de forma virtual. La prova es farà també el dia 19 de setembre, i es podrà triar entre dues distàncies proposades, 5 o 10 quilòmetres. A diferència d’altres ocasions, l’organització no controlarà virtualment el temps dels participants. La participació també estarà limitada, en aquest cas a 3.000 corredors.

Recollida de dorsals

Les inscripcions es van tancar a les 23.59 h del 13 de setembre. A l’hora de fer la inscripció es va haver de posar quan es recollirà el dorsal i la samarreta a la Fira del Corredor. Aquesta estarà ubicada al pavelló d’Itàlia, al palau 6 de Fira de Barcelona, plaça de Carles Buïgas (davant de la Font Màgica). Hi ha quatre franges disponibles:

  • divendres 17 de setembre d’11 h a 15 h
  • divendres 17 de setembre de 15 h a 20 h
  • dissabte 18 de setembre de 10 h a 15 h
  • dissabte 19 de setembre de 15 h a 19 h