L’Observatori contra l’Homofòbia torna a activar un servei de WhatsApp amb atenció a temps real durant les Festes de la Mercè per atendre dubtes, denúncies i altres qüestions a qui ho necessiti.

Concretament, el servei s’activarà dijous, 24 de setembre, de 10 a 14 h, i els usuaris que es dirigeixin a aquesta línia per missatge podran contactar amb juristes i psicòlegs especialitzats. El número de telèfon és el 699 901 631. L’any passat també es va activar el servei però en aquella ocasió va ser a la matinada, tenint en compte que també hi havia programació nocturna, ara restringida pel coronavirus.

El president de l’Observatori, Eugeni Rodríguez, ha dit que amb aquest servei de WhatsApp en temps real volen garantir unes festes lliures de violència contra les dones i les persones LGTBI. A Barcelona, l’entitat ha registrat 54 incidències d’aquest tipus durant el 2020.

A banda, l’Observatori contra l’Homofòbia també habilitarà un punt de feminismes-LGTBI al Centre LGTBI de Barcelona, tot i que en aquest cas cal sol·licitar cita prèvia per acudir-hi presencialment.