betevé ha estat guardonada amb el Premi Ciutat de Barcelona 2019 per la cobertura de les protestes arran de la sentència del procés. El jurat reconeix unànimement “el rigor i la professionalitat de tot l’equip, conduït en directe des del plató per la periodista Eva Arderius”, a l’hora de mostrar i narrar les mobilitzacions “en un clima de gran complexitat política i social”. D’aquesta manera, destaca l’“excel·lència informativa” durant la cobertura del 14 d’octubre i els dies posteriors, així com la “transmissió serena i acurada” de les imatges i del llenguatge.

El director, Sergi Vicente, ha dit que la cadena “està al servei de la ciutadania” i que es reconegui aquest fet “amb molta honestedat i neutralitat” s’ha de celebrar. Vicente ha afirmat que “aquest és el camí a seguir”

El director d’Informatius, Xavier Muixí, ha explicat que, quan hi ha situacions excepcionals, “la redacció es multiplica i és capaç de donar el millor d’ella mateixa”. Arderius ha assegurat que el premi “reconeix la mobilització i la feina de tota la redacció” i també la manera de treballar de betevé, caracteritzada per la “proximitat i el respecte cap al teleespectador”.

El jurat, format pels periodistes i comunicadors Neus Tomàs, Marisol Soto, Mònica Planas, Laia Altarriba i Andreu Missé, valora positivament la tasca feta pel conjunt de professionals de betevé, tant a peu de carrer com a l’estudi, amb programes especials en directe que informaven sobre l’última hora de tot allò que passava a Barcelona.

Amb aquest ja són dos els guardons que ha rebut la cobertura de les mobilitzacions postsentència feta per aquesta casa, després del premi Muriel Casals atorgat per Òmnium Cultural. betevé va recollir el premi tot defensant el “periodisme honest”.