(ACN) El musical ‘A chorus line’ arriba del 21 de febrer al 29 de març al Teatre Tívoli amb Pablo Puyol com a protagonista, que substituirà Antonio Banderas en el paper de Zach. L’actor malagueny, qui ha adaptat i dirigit l’espectacle, va encarnar el personatge principal en les funcions representades al Teatro Soho CaixaBank de Màlaga.

Banderas, que ha reinventat el paper protagonista amb més matisos de comportament, confia en la bona acollida de l’espectacle a Barcelona, ha dit aquest dilluns en la presentació, després de l’èxit aclaparador que va tenir a la seva ciutat natal.

L’actor Pablo Puyol interpreta el cèlebre coreògraf i director teatral Zach, en un teatre de Broadway a mitjans dels anys 70. Amb el seu assistent Larry fan una audició per a la seva propera producció musical, a la qual es presenten 17 aspirants. Els cantants hauran d’obrir-se i explicar el seu interior, fins a culminar en una nova identitat col·lectiva, la del cor. “Tots ens podem sentir identificats amb les persones que estan a la línia”, ha dit Puyol sobre les frustracions i somnis que aborda l’obra.

Banderas treu ferro a la sortida de Lluís Pasqual

L’actor malagueny ha tret ferro al fet que Lluís Pasqual deixés la direcció del Teatre Soho. “No se’n va, se’n va de la gestió, però com a director d’escena vindrà, perquè ho hem parlat. Tenim ganes de treballar junts”, ha reiterat l’actor malagueny. Així doncs, ha volgut “restar drama” a la situació, i ha recordat que Pasqual va accedir a donar-li una empenta en l’inici del projecte. “Aquest és el teu fill, i l’has de crear tu”, ha reproduït Banderas del que li ha transmès el director Lluís Pasqual.