signatures sant jordi 2022

Els escriptors tornaran a retrobar-se amb els lectors aquest 23 d’abril. Barcelona recupera les signatures de Sant Jordi 2022 sense les restriccions anticovid que han marcat la diada del llibre i la rosa dels últims dos anys. Ja es comença a conèixer el nom dels escriptors i les escriptores que signaran llibres per Sant Jordi, amb els horaris i els llocs. Un gran nombre dels autors que firmaran durant el 23 d’abril ho farà en l’anomenada superilla Sant Jordi 2022.

A continuació t’expliquem com seran les signatures de Sant Jordi 2022 a Barcelona.

170 parades amb signatures de llibres per Sant Jordi 2022

Barcelona tindrà 300 parades de llibres aquest Sant Jordi la majoria concentrades a la superilla literària. D’aquestes, 170 estaran ocupades per escriptors, autors i il·lustradors que tornaran a passar una estona amb els lectors amb les tradicionals signatures de Sant Jordi. Eguany, no hi haurà ni restriccions d’aforament i la mascareta a l’exterior només serà recomanable en cas que hi hagi aglomeracions.

Tampoc no caldrà tapar-se el nas i la boca per accedir a les floristeries i llibreries, ja que la mascareta en interiors ha deixat de ser obligatòria el 20 d’abril.

Parades de llibres i roses a tots els districtes de Barcelona

La superilla de Sant Jordi, situada en el tram comprès entre la Gran Via i l’avinguda Diagonal, Pau Claris i Balmes, no serà l’únic espai de la ciutat reservat a llibreters i floristes. Hi ha parades a tots els districtes de Barcelona.

El Gremi de Llibreters, llibreries i editorials amplien el llistat d’escriptors que participaran en les signatures de Sant Jordi 2022. Consulta la llista actualitzada en aquesta pàgina.