Signatures Sant Jordi

Llibres, roses… i signatures! Aquest 23 d’abril sí que hi haurà possibilitat de viure les tradicionals signatures de Sant Jordi 2021 al carrer. Després que l’any passat no fossin possibiles, les firmes d’escriptors i autors tornaran a celebrar-se enguany a diferents punts de Barcelona i també a algunes llibreries que han decidit dur alguns dels autors a casa per la diada del llibre i la rosa.

Per poder accedir a la cua de signatures de Sant Jordi a algunes llibreries serà necessari haver demanat cita prèvia o inscriure’s prèviament, però en la majoria dels 11 espais i fires amb parades de llibres i roses que hi haurà distribuïts a Barcelona, no serà necessari.

Posem a la teva disposició aquest cercador per tal que puguis conèixer l’horari i l’espai on estarà signant el teu escriptor o autor. Pots buscar-ho pel títol del llibre, el nom de l’autor o bé el carrer o llibreria que et quedi més a prop. S’anirà actualitzant a mesura que es vagin coneixent nous horaris de les parades i punts de venda.