Signatures Sant Jordi

Una vegada més, i ja en van dues, llibreters i editorials han hagut de cancel·lar les parades de Sant Jordi 2020. La diada, que ja es va haver de posposar a l’abril per al confinament pel coronavirus, s’havia de celebrar en condicions de nova normalitat aquest 23 de juliol. Els brots de la pandèmia que s’han produït a Barcelona i a tot Catalunya no ho han fet possible. Això sí, les llibreries continuen obertes, algunes posaran paradeta al davant del seu establiment, i alguns escriptors sortiran al carrer a signar.

Us oferim un llistat dels escriptors que oferiran signatures per aquest Sant Jordi 2020 a Barcelona, per reforçar la relació amb els seus lectors:

 

Lluís-Anton Baulenas

De 12 a 13 h – La Documenta (c. Pau Claris, 144). Cal demanar cita prèvia

De 19 a 20 h – La Documenta (c. Pau Claris, 144). Cal demanar cita prèvia

 

Raül Garrigasait

De 11 a 12 h – La Documenta (c. Pau Claris, 144). Cal demanar cita prèvia

 

Rafel Nadal

De 18 a 19 h – La Documenta (c. Pau Claris, 144). Cal demanar cita prèvia

De 19 a 20h – Espai Abacus (c. d’Enric Granados, 112)

 

David Nel·lo

De 12 a 13h – Espai Abacus (c. d’Enric Granados, 112)

Llibres signats abans d’hora

Algunes llibreries, com l’Ona, oferiran als seus lectors la possibilitat de comprar llibres que diversos autors han deixat signats al seu comerç. En el cas d’aquesta botiga, que ha obert seu fa pocs dies al carrer de Pau Claris, inclou llibres com ‘El primer capità’, d’Enric Calpena; ‘Boulder’, d’Eva Baltasar; ‘Canto jo i la muntanya balla’, d’Irene Solà; ‘Les cuques’, de Julià Guillamon o ‘Jugar-s’hi la vida’, de Màrius Serra.

La Calders s’omple de recomanacions

La llibreria Calders ens proposa una iniciativa diferent per a aquest Sant Jordi: al llarg del dia de demà, convidaran una sèrie d’editores catalanes que faran recomanacions de llibres (no necessàriament seus) als lectors que ho demanin. Entre els noms de les primeres editores confirmades hi ha els d’Eugènia Broggi, de L’Altra Editorial; Núria Iceta, de L’Avenç; Laura Huerga, de Raig Verd i Valeria Bergalli, de Minúscula.