beteve Sant Jordi 2022 barcelona

betevé farà un seguiment exhaustiu de Sant Jordi 2022 a Barcelona. El mitjà de comunicació públic de la ciutat farà una programació especial el dia 23 d’abril per seguir el dia de la rosa i el llibre. La diada es podrà seguir en directe a betevé, tant al web com a la televisió, amb dos programes especials previstos durant el dia: el primer, a les 12.30 h, i el segon, a les 17 h.

L’emissió es farà a la TDT, a Movistar + (canal 160), al web beteve.cat i a l’app de betevé. Et detallem a continuació com serà la programació especial per Sant Jordi 2022 a Barcelona.

Connexions en directe a les 12.30 h

El primer programa especial per Sant Jordi 2022 serà a el 23 d’abril a les 12.30 h. A partir d’aquesta hora, començarà un espai basat en connexions en directe a peu de carrer per explicar, des de la proximitat, com s’estan vivint les primeres hores de la diada.

Aquest espai s’allargarà fins a les 14 h, quan començarà el btv notícies migdia, on s’oferirà tota la informació sobre Sant Jordi 2022 i sobre la resta de l’actualitat a Barcelona.

Programa especial per Sant Jordi 2022 a les 17 h

El plat fort de la programació de betevé per Sant Jordi 2022 a Barcelona serà a la tarda. A partir de les 17 h, hi haurà un programa especial presentat per Laura Sangrà, Núria Dias i Abigail Armengol. Des de la plaça de Catalunya, conduiran un espai de tres hores en directe amb connexions a peu de carrer, entrevistes, actuacions musicals, concursos i molt més. La periodista Sandra García Prat serà l’encarregada de copsar l’ambient a la Rambla i la superilla del passeig de Gràcia.

El programa per Sant Jordi 2022 comptarà amb les actuacions de Suu, Xiula, Carlota Flâneur, Las Bajas Pasiones, Bounce Twice, Elane i AL-V.

Entrevistes per Sant Jordi a Barcelona

A banda de la música, també hi haurà lloc per a les entrevistes amb persones relacionades amb Sant Jordi 2022 a Barcelona.

  • Lluís Cadafalch, il·lustrador
  • Sebastià Portell, president de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC)
  • Yayo Herrero, antropòloga, enginyera i activista ecofeminista
  • Leticia Dolera, actriu i directora de cinema
  • Raquel Riba Rossy, autora de ‘Lola Vendetta’
  • Pep Prieto, periodista, escriptor i autor de ‘La dona eterna’
  • Amadeu Carbó, especialista en cultura popular
  • Georgina Crespo, filla del creador del pa de Sant Jordi