Concerts Fàbrica Damm Sant Jordi Musical

Arriba a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm el Sant Jordi Musical 2022. El recinte s’omplirà de música aquest Sant Jordi 2022 amb més de 44 concerts entre els dies 23 i 24 d’abril. Joan Dausà, Mishima, Blaumut, La Pegatina i Suu són els caps de cartell del Sant Jordi Musical, que torna després de dos any sense celebrar-se per la pandèmia. Ho ha anunciat l’organització a través d’un vídeo a les xarxes socials acompanyat de la cançó ‘Per la vida’, de Marcel i Júlia, que també participaran en el cicle de concerts.

Les entrades per gaudir del Sant Jordi Musical a l’antiga Fàbrica Damm per la diada són gratuïtes.

Signatures de discos al Sant Jordi Musical

El Sant Jordi musical oferirà 10 hores d’actuacions ininterrompudes entre les 11.30 i les 21.30 h de dissabte i diumenge en quatre escenaris diferents. A més, els amants de la música també podran passar una estona amb els seus cantants i grups favorits. Itaca Band, Loquillo, Maruja Limón, El Pony Pisador, The Crab Apples, Pepet i Marieta, i La Ludwig Band són alguns dels artistes que estaran signant discos.

Roses solidàries i punts de recollida de llibres

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm també ha reservat un espai per a la venda de roses solidàries. Hi haurà flors naturals i d’altres fetes a mà per la Fundació Gaspar de Portolà. A més, Solidaritat Sant Joan de Déu comercialitzarà detalls artesanals relacionats amb Sant jordi i Amics de la Gent Gran oferirà les seves Roses contra l’oblit. Tots els beneficis es destinaran íntegrament Creu Roja per oferir ajuda humanitària a persones desplaçades i la població d’Ucraïna.

Damm ha organitzat una recollida de llibres entre col·laboradors de la companyia en el marc de la campanya “Recicla cultura”, de la Fundació Servei Solitari. Els beneficis se destinaran a programes d’alfabetització de persones en risc d’exclusió social.

Programa de Sant Jordi Musical 2022 [PDF]