El Tricicle

La quarantena pel coronavirus ha fet que moltes companyies i teatres de Barcelona hagin buscat la manera d’oferir els seus continguts en línia. La companyia Tricicle també s’ha sumat a la iniciativa i oferirà cada setmana un dels seus espectacles per fer més lleuger el confinament. Aquí podràs veure cada setmana, mentre duri l’estat d’alarma, un nou espectacle de Tricicle.

 

‘Manicomic’

El segon espectacle que la companyia posa a disposició del públic és ‘Manicomic’, un títol molt adient a la bogeria que està suposant el coronavirus, com diuen ells. Dijous, 2 d’abril, a les 20.15 h podreu veure aquí l’espectacle sencer, que estarà disponible durant 24 hores.

‘Sit’

El primer espectacle que va oferir Tricicle va ser el dimecres 25 de març. L’obra triada era ‘Sit’, un homenatge a la cadira, que, segons expliquen, estem fent servir aquests dies més del que tocaria. L’emissió de l’espectacle es va poder seguir aquí en directe a les 20 h.

Entrevista amb Tricicle

Mentre no arribi el proper dijous i puguem veure un nou espectacle de Tricicle, us podeu divertir veient la conversa que vam mantenir amb ells al sofà de l”Àrtic’!