El Tricicle

La quarantena pel coronavirus ha fet que moltes companyies i teatres de Barcelona hagin buscat la manera d’oferir els seus continguts en línia. La companyia Tricicle també s’ha sumat a la iniciativa i oferirà cada dimecres un dels seus espectacles per fer més lleuger el confinament. Aquí podràs veure cada setmana, mentre duri l’estat d’alarma, un nou espectacle de Tricicle.

 

‘Garrick’

El dimecres 6 de maig es va poder veure ‘Garrick’, una obra que homenatja un còmic anglès del s. XVIII a qui els metges de l’època receptaven com el remei ideal per curar les penes de l’ànima. Va estar penjat a partir de dimecres 6 de maig a les 20.15 h i durant les següents 24 hores. Ara per ara, Tricicle no ha anunciat quina serà la pròxima obra que compartirà ni quan ho farà. De moment, us deixem amb un fragment de l’obra ‘Garrick’.

‘Sit’

El primer espectacle que va oferir Tricicle va ser el dimecres 25 de març. L’obra triada era ‘Sit’, un homenatge a la cadira, que, segons expliquen, estem fent servir aquests dies més del que tocaria. L’emissió de l’espectacle es va poder seguir aquí en directe a les 20 h.

‘Manicomic’

El segon espectacle que la companyia posa a disposició del públic és ‘Manicomic’, un títol molt adient a la bogeria que està suposant el coronavirus, com diuen ells. Dijous, 2 d’abril, a les 20.15 h es va poder veure aquí l’espectacle sencer. Ara te’n deixem un fragment.

‘Tricicle 20’

El tercer espectacle que els còmics han ofert per YouTube durant el confinament és ‘Tricicle 20’, un muntatge que recull els primers 20 anys de la seva trajectòria. Això va ser el dimecres 8 d’abril, a les 20.15 h, a través del seu canal de YouTube. 

‘Entretres’

El dimecres 15 d’abril va arribar el torn d”Entretres’ i, com sempre, la vau poder seguir en aquest mateix web. Ara us deixem l’inici de l’espectacle.

‘Terrrific’

La setmana passada es va poder veure ‘Terrrific’, un muntatge que riu dels moments dolents, cosa que han trobat més que oportuna per il·lustrar la situació en què ens trobem. A continuació us en deixem un trosset.

Entrevista amb Tricicle

Mentre no arribi el proper dimecres i puguem veure un nou espectacle de Tricicle, us podeu divertir veient la conversa que vam mantenir amb ells al sofà de l”Àrtic’!