La formació Tricicle s’acomiada dels escenaris. Amb quasi 40 anys fent-nos riure sense paraules, Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans han decidit posar fi a la seva activitat com a actors, una feina que els ha dut per tot el món i que els ha permès actuar davant de centenars de milers de persones. Ara, per tancar aquesta etapa, ens presenten ‘Hits’, un resum dels seus millors esquetxos.

‘Hits’

Tricicle es va formar a finals dels 70, nascut de tres joves estudiants de l’Institut del Teatre que, en una època en què tot eren espectacles de text, opten per fer mímica. Ben aviat, ‘Manicòmic’, el seu primer espectacle llarg, els fa famosos a Catalunya i a la resta de l’Estat espanyol. Més endavant vindran ‘Exit’, ‘Slàstic’, amb què aconsegueixen notorietat internacional, ‘Terrífic’ o ‘Entretres’. El seu humor va traspassar els escenaris i també es va poder veure a la televisió, amb sèries com ‘Tres estrelles’ o ‘Xooof!’, però sense deixar del tot els teatres. Amb el canvi de segle, Tricicle se centra en espectacles més experimentals, com ‘SIT’ o ‘BITS’, i ret homenatge a un dels fundadors de la risoteràpia amb ‘Garrick’. Aplaudits a tot arreu, són una de les companyies amb més recorregut del teatre català.

Ara posen punt final però ja han avisat que continuaran produint altres espectacles, i potser ben aviat podrem veure una versió de la companyia en femení, a més d’espectacles dedicats a altres humoristes. Tricicle pot deixar els escenaris, però les seves ganes de fer-nos riure continuen com sempre.