Si els partits del play-off d’ascens a la Segona Divisió B acaben en empat al final del temps reglamentari, guanyarà l’equip més ben classificat durant la Lliga regular perquè no es disputarà una pròrroga ni es llançaran penals. És una decisió de la Comissió Delegada de l’Assemblea General de la Federació Espanyola de Futbol. Aquest és un premi per als equips que han obtingut millor puntuació durant les 27 jornades disputades fins a la cancel·lació del grup 5 de la Tercera Divisió, arran del coronavirus.

L’Hospitalet i el Terrassa, beneficiats

En aquest cas els que en traurien profit en les semifinals serien l’Hospitalet i el Terrassa, primer i segon classificats, que han de jugar contra l’Europa i el Sant Andreu i amb un empat posarien els dos peus a la final. 

Dues pauses durant els partits

Els partits es jugaran a les 20 h per evitar la temperatura alta, a més a més l‘àrbitre aturarà el matx durant un minut a la primera i a la segona parts perquè els jugadors s’hidratin. La novetat és la segona pausa, en els minuts 30 i 75 del matx, una aturada de refresc d’uns tres minuts perquè pugui baixar la temperatura corporal dels futbolistes. El temps perdut s’afegirà al final de la primera i la segona parts.