Sagrada Família reobre després coronavirus

La Sagrada Família torna a organitzar tres dies de portes obertes coincidint amb les Festes de la Mercè. En aquesta ocasió, les portes obertes seran els dies 18, 19 i 20 de setembre i, aquest dilluns, el temple ha posat a disposició més de 12.000 entrades. Els interessats tenen una setmana per inscriure’s al sorteig, a través al web de la Sagrada Família. A banda de visitar el temple gratuïtament també podran veure l’evolució de les obres en els darrers mesos i com es culminarà la torre de la Mare de Déu.

Un dels grans reclams és descobrir com serà l’estrella que coronarà aquesta torre, la segona més alta de tota la basílica, de 138 metres d’alçària. A través d’una mostra a l’interior del temple, els visitants podran conèixer els detalls de l’estrella i la seva simbologia.

14 de setembre: el sorteig

Les inscripcions es podran fer a través del web sagradafamilia.org des d’aquest dilluns 7 de setembre fins al dia 14 a les 10 hores, dia en què es farà el sorteig entre tots els participants. Els guanyadors rebran un correu electrònic entre el 15 i el 16 de setembre amb les quatre entrades.

En els darrers mesos, el temple també ha organitzat diverses jornades de portes obertes per als barcelonins i també per a col·lectius com els professionals sanitaris o les entitats que han atès les famílies afectades per la crisi de la covid-19.