SORTEIG TANCAT: La Sagrada Família notificarà entre el 17 i el 18 de setembre qui són els guanyadors.

La Sagrada Família sorteja 30.000 entrades per visitar gratuïtament el temple. Una jornada de portes obertes que tindrà lloc, si sou dels afortunats, els dies 20, 21 i 23 de setembre, dins del marc de les Festes de la Mercè. Per optar al sorteig us heu d’inscriure a la web de la Sagrada Família entre el dijous 12 i el dilluns 16 de setembre (fins les 10 h).

16 de setembre: el sorteig

Aquest darrer dia, dilluns 16 de setembre, es farà el sorteig i es coneixerà el nom de les persones guanyadores. A cadascuna se’ls donarà quatre entrades

Els participants del sorteig podran triar entre dues franges horàries disponibles els dies 20, 21 i 23 de setembre: de les 16 fins a les 18 h, o de les 18.15 fins a les 20 h. L’hora concreta d’accés es determinarà en el sorteig, tot i que sempre estarà dins de la franja seleccionada.

Els guanyadors podran visitar la basílica de manera gratuïta i, a més, podran conèixer l’evolució de les obres en els darrers mesos. En aquesta ocasió, els protagonistes seran els terminals de les torres dels Evangelistes, que està previst col·locar-los l’any 2021.

Que tingueu molta sort!