S’ha detectat un cas de coronavirus en una escola bressol de Barcelona. L’Ajuntament de Barcelona ha tancat almenys durant dues setmanes l’Escola Bressol Municipal (EBM) Gràcia, al carrer de Maignon, després que una treballadora hagi donat positiu en coronavirus. Fonts municipals han explicat a través d’un comunicat que el tancament del centre és preventiu. L’Ajuntament també ha explicat que una quinzena de treballadors més del centre estan en aïllament domiciliari per veure si desenvolupen algun símptoma.

A banda d’aquest cas, a Barcelona s’ha detectat un segon cas de coronavirus en un treballador municipal. Es tracta d’un treballador de l’Àrea d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica de l’Ajuntament. El consistori també ha explicat que tres regidors són a casa en espera que l’ASPB determini si poden anar a treballar: Jaume Collboni, Jordi Martí i Montserrat Ballarín.

Les famílies recullen els infants

L’Escola Bressol Municipal Gràcia ha obert amb normalitat aquest dilluns al matí. Però davant el tancament preventiu del centre fins al 19 de març, les famílies han anat a recollir els nens i nenes.