Jaume Collboni

El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, i dos regidors més del govern municipal, Jordi Martí i Montserrat Ballarín, fan l’activitat municipal des de casa seva en espera que l’Agència de Salut Pública de Barcelona valori si poden anar a treballar després que s’hagi detectat un cas positiu de coronavirus en un treballador de l’Àrea d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest cas ha suposat també l’aïllament preventiu de persones de l’equip directiu i gerencial de l’Ajuntament que havien tingut contacte estret amb aquest treballador durant els últims dies. Tot aquest personal s’ha aïllat de manera preventiva i no han desenvolupat cap símptoma de la malaltia. Segons informa el consistori en un comunicat, tots mantenen l’activitat laboral des de casa.

Collboni: “Em trobo perfectament”

Jaume Collboni ha fet una piulada en què agraeix l’interès i assegura que es troba “perfectament”. També detalla que està seguin les instruccions de l’Agència de Salut Públia i dona un missatge de tranquil·litat i confiança en les autoritats sanitaries.

Ballarín i Martí, també agraeixen el suport

De la seva banda, els regidors Montserrat Ballarín i Jordi Martí també han agraït a través de Twitter les mostres de suport.

L’escola bressol de Gràcia, tancada preventivament

A banda d’aquest treballador de l’Àrea d’Economia, també hi ha una treballadora d’una escola bressol municipal a Gràcia que estarà tancada dues setmanes. L’Agència de Salut Pública de Barcelona analitzarà durant aquest dilluns cas per cas per prendre les mesures necessàries. Segons l’Ajuntament, el confinament de treballadors i regidors s’ha fet de forma preventiva tot i que les dues persones afectades pel virus n’han manifestat símptomes lleus. Cap altra persona no ha manifestat símptomes.

El consistori insisteix a transmetre un missatge de tranquil·litat i recorda que les mesures que s’han pres són d’acord als criteris establerts per les autoritats sanitàries competent