El llac del Parc de la Creueta del Coll continua tancat. El 28 de juny els operaris hi van fer diverses reparacions per solucionar unes fuites d’aigua, però no han estat suficients. Des de l’empresa concessionària, Barcelona Sport Management, que gestiona la piscina, asseguren que no hi ha una previsió d’una data d’obertura i que la instal·lació estarà tancada com a mínim fins al 8 de juliol.

L’espai, que havia d’obrir el 24 de juny, funciona de piscina a l’estiu i dijous passat es va buidar per intentar solucionar les fuites d’aigua. Després, el llac es va tornar a omplir d’aigua per comprovar si la instal·lació funcionava correctament. Malauradament, els tècnics han observat que la piscina segueix perdent aigua i que, per tant, les filtracions no han desaparegut.

llac creueta del coll cartell tancat

Els casals, els principals afectats

L’avaria està afectant molts usuaris, sobretot infants dels casals d’estiu que ja tenien planificada aquesta sortida des de feia temps. Aquesta és una piscina de lleure molt concorreguda a l’estiu que té una capacitat per a més de 800 persones. La meitat dels usuaris que hi acudeixen procedeixen del barri del Coll, on està situat el llac, i l’altra meitat arriba d’altres barris de la ciutat.