El Bombers de Barcelona han extingit aquest dimecres un altre incendi en un habitatge de la ciutat de Barcelona. Aquesta vegada ha estat al carrer de la Independència, 287, a l’encreuament amb Mallorca, al barri del Camp de l’Arpa del Clot. Segons fonts municipals, un adult i dos menors, que es trobaven dins de l’habitatge durant l’incendi, han hagut de ser atesos per inhalació de fum, però tots ells han estat donats d’alta in situ. L’incendi s’ha originat per l’explosió de la bateria d’un patinet elèctric que estava endollat a la xarxa, segons els bombers.

L’incendi ha cremat una habitació i altres estances de la casa, tot i que el foc no ha ocasionat d’anys estructurals a l’edifici, l’ajuntament reallotjarà els veïns la nit d’aquest dimecres a dijous. Fins al lloc dels fets s’hi han personat tres dotacions de bombers i una ambulància.

Onada d’incendis en habitatges des del 31 de desembre

Aquest és el setè incendi produït a la ciutat en els darrers sis dies. El primer va ser el 31 de desembre al número 39 del carrer Nou de la Rambla.  El segon, el tercer i el quart van ser l’endemà (1 de gener) en un local ocupat també del Raval, en una finca ocupada de la ronda Guinardó i en un pis a la rambla de Guipúscoa. El cinquè foc es va declarar diumenge a l’avinguda Meridiana, i el sisè va ser en un edifici del carrer de Gavà, al barri de la Bordeta. En cap cas hi ha hagut víctimes mortals.

La intervenció dels Bombers a l’incendi del carrer de la Independència està provocant desviacions en les línies D50 i V23.

La redacció d’Informatius de betevé està treballant per ampliar aquesta informació.