Un incendi en un pis afecta un edifici de l’avinguda Meridiana, en concret el número 596. Els Bombers de Barcelona han rebut l’avís a quarts de 6 de la tarda i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 10 dotacions per efectuar les tasques d’extinció i control. Els inquilins de l’immoble no hi eren quan els bombers hi han arribat.

A causa del foc i del fum, s’han desallotjat més de 50 veïns mentre es revisava l’estat de tots els pisos. L’Ajuntament ha activat el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre quatre adults i tres menors que no podran tornar aquesta nit als seus domicilis. La resta de veïns ja han tornat a casa seva. Dues persones han hagut de ser ateses per inhalació de fum, una d’elles ha estat traslladada a l’hospital. Es desconeixen encara les causes de l’incendi.

Cinc incendis en tres dies

Divendres passat es va declarar un incendi en un edifici del carrer Nou de la Rambla i es van desallotjar els veïns de la finca. Es tractava d’un edifici amb alguns pisos ocupats i l’origen del foc es va detectar al quadre de llums. Aquest dissabte, també hi ha hagut un altre incendi, en aquest cas a un local del Raval que era un punt de recàrrega de bicitaxis. En aquest incendi, hi ha hagut una persona ferida amb cremades de segon grau. El de la ronda del Guinardó ha estat el tercer incendi del cap de setmana a un local ocupat a la ciutat de Barcelona. També hi ha hagut un foc en un edifici de la rambla de Guipúscoa.

Betevé està treballant per ampliar aquesta informació d’última hora.