moto corts

El sindicat CCOO ha demanat que l’accident mortal d’un motorista a l’Eixample aquest dilluns s’investigui com a accident laboral. A través d’un comunicat, el sindicat assegura que la víctima —un home de 40 anys— “anava d’un centre a un altre en l’exercici de les seves funcions dins l’empresa com a tècnic instal·lador“. Es tracta de la primera víctima mortal del 2022 d’un accident de trànsit a Barcelona.

En aquest sentit, CCOO s’ha ofert a la secció sindical de l’empresa i ha instat a investigar totes les causes del sinistre perquè va ser dins de l’horari laboral i, per tant, “es tracta d’una mort per accident de treball”. Tal com va anunciar el mateix dia de l’accident la Guàrdia Urbana de Barcelona, ja hi ha oberta una investigació per esclarir les causes del xoc entre la moto de la víctima i una furgoneta al carrer d’Aragó.

13 víctimes mortals el 2021

La mort anterior per un sinistre de trànsit a Barcelona va ser el 19 de desembre, quan un home de 28 anys que circulava en motocicleta va perdre la vida a l’avinguda de J. V. Foix, a Sarrià. La víctima mortal anterior també va ser un motorista, que va morir el 16 d’octubre a la via Augusta en un xoc amb un vehicle. La conductora del turisme va doblar la taxa d’alcohol permesa i va ser detinguda per homicidi imprudent. La majoria de víctimes mortals als carrers de Barcelona, de fet, circulaven en motocicleta.