Segon incendi de l’any 2022 a Barcelona. Els fets han passat aquest dissabte al migdia en un local al carrer de Santa Madrona a Ciutat Vella. Dues persones han estat ateses pel SEM, una d’elles per cremades de segon grau i han estat traslladades a l’hospital. Els bombers han pogut extingir el foc a la 13h, però la deflagració ha produït una gran fumarada que ha estat ben visible durant força estona.

Punt de recàrrega de bicitaxis

En declaracions a betevé, alguns veïns expliquen que en el local s’hi guardaven i reparaven bicitaxis. Fins i tot, que hi havien vist diverses bombones de gas butà. Comenten que fa temps que els preocupa la situació perquè tenien por que “un dia explotés la finca”. A més, asseguren que dins hi vivien una dotzena de persones.

L’Ajuntament diu que no té constància que en el locals s’hi portés a terme aquesta activitat i confirma que en el local hi pernoctaven diverses persones, però que s’estan investigant les causes del succés. Els incendis en locals on es desenvolupen càrregues il·legals de bicitaxis han estat diversos en els últims mesos. El darrer va ser al mes d’octubre a la Barceloneta.

Un altre incendi a la rambla de Guipúscoa

Els Bombers de Barcelona han hagut d’intervenir en un incendi que s’ha declarat aquest dissabte al matí en un habitatge del carrer de Guipúscoa. Segons han explicat a través de twitter el foc s’ha originat en un domicili particular. Dues persones han hagut de ser ateses pel SEM per inhalació de fum, i el seu estat és lleu. A banda, sis veïns s’han hagut de confinar a casa seva de forma preventiva.