Un incendi en un cinquè pis del número 55 del carrer de Gavà, al barri de la Bordeta, ha obligat a desallotjar tot l’edifici per precaució. El foc s’ha original al voltant de les 6.30 h i els Bombers n’han rebut l’avís uns minuts més tard.

Un cop han arribat al lloc dels fets, han pogut constatar que les flames afectaven un pis i que calia evacuar la resta de veïns per precaució. Els veïns del pis adjacent han explicat a betevé que havien vist moltes flames sortint del balcó i que, per aquest motiu, havien decidit tancar-se a casa. De moment no hi ha cap hipòtesi sobre les causes del sinistre.

En el pis hi vivien quatre persones, una d’elles un nadó, que han estat ateses pel Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona, el CUESB, que els oferirà, si cal, un habitatge provisional mentre no puguin tornar a casa seva. No consten ferits.

Sisè incendi en un pis a Barcelona en quatre dies

Es tracta del sisè foc en un pis o local a Barcelona en el que va d’any. Dos han estat en pisos ocupats i un tercer, en un local que, segons els veïns, era un punt de càrrega de bicitaxis. Pel que fa a l’incendi d’aquest diumenge en un pis de la Meridiana, el CUESB informa que ha acollit vuit persones.