El Departament de Salut impulsa, a partir d’aquest dimecres, una campanya per incentivar la vacunació durant l’estiu i abans de l’inici del curs escolar. “Tu que pots, vacuna’t ARA contra la COVID. La pandèmia no fa vacances” és el lema de la iniciativa que s’adreça especialment als col·lectius d’edat que tenen els percentatges més baixos de vacunació —els joves i les persones de poc més de 40 anys—.

La intenció de la campanya és animar els ciutadans que encara no estiguin vacunats a demanar cita per fer-ho o a acostar-se a algun dels punts de sense cita prèvia.

La campanya es pot veure als mitjans de comunicació i a les xarxes socials.

La campanya se suma a altres iniciatives que ha impulsat Salut per augmentar la cobertura vacunal dels catalans. A principis d’agost, es va obrir la convocatòria per immunitzar els joves d’entre 12 i 15 anys. A l’inici de l’estiu, es va obrir la franja als menors de 40 anys. I també es va impulsar la vacunació sense necessitat de cita.

Des de Salut fan una crida a vacunar-se perquè “ha quedat demostrat que és la millor eina per a la lluita contra la covid-19 i és una mostra de solidaritat amb la gent que ens envolta”.

Imatge de la campanya per incentivar la vacunació