Casal Zoo Barcelona

Aquest cap de setmana el Zoo de Barcelona ha reobert les portes després de dues setmanes tancat, de manera preventiva, per l’increment de casos de coronavirus a Catalunya. Aquest dissabte l’espai ha tornat a obrir després de fer una consulta a l’Ajuntament i el Procicat, que hi han donat el vistiplau si es mantenien les mesures que es van establir en la reobertura de l’estiu.

Es mantenen les mesures establertes a l’estiu

D’aquesta manera, el Zoo ha tornat a obrir amb un terç de l’aforament i les mesures sanitàries corresponents. A més, l’equipament demana que qui vulgui visitar l’espai compri l’entrada anticipada a través del web per assegurar un accés més fluid. Això sí, les entrades no tenen una hora d’entrada o sortida, sinó que són per reservar un dia concret.

El 30 octubre l’accés al públic es va tancar però, durant aquest temps, sí que s’han mantingut les activitats per a escoles i esplais, amb totes les mesures de seguretat. Des del mes de juliol, el Zoo disposa dels certificats Global Safe Site i Safe Tourism Certified, que acrediten el compliment dels protocols per prevenir contagis de covid-19. Les restriccions actuals, però, mantenen el tancament de parcs i fires d’atraccions, entre molts altres equipaments i locals comercials.