quan surten notes tall 2022 Catalunya

Un cop més, les notes de tall 2022 a Catalunya han marcat la qualificació que cal superar entre el batxillerat o el grau mitjà i la selectivitat per accedir al grau i la universitat desitjats. Després de la Selectivitat 2022 a Catalunya i de les notes de les PAU 2022, milers d’estudiants ja poden consultar les notes de tall 2022, que sempre es publiquen dies després de l’últim examen de les PAU.

Descobreix quan surten les notes de tall 2022 a Catalunya.

Data de les notes de tall 2022-23 a Catalunya

El Departament de Recerca i Universitats ha publicat aquest dimecres, 13 de juliol, les notes de tall 2022. Des d’uns dies abans, el 29 de juny, els estudiants ja podien consultar per internet les notes de selectivitat. En cas de no estar-hi d’acord, van poder demanar una revisió de les proves al tribunal. El termini va acabar l’1 de juliol, dia en què es van saber els resultats finals dels exàmens de Selectivitat 2022.

Calcula la teva nota de tall 2022 després de la selectivitat

Vols calcular la teva nota de tall? A betevé t’ho posem fàcil amb la calculadora de notes de tall. Només has d’introduir la nota de cada examen, la ponderació i la teva mitjana. El simulador de notes et donarà un resultat que no serà la nota de tall del grau que vols fer, però podràs tenir una idea segons la nota d’admissió que en resultarà i les notes de tall d’anys anteriors.