assignació places universitat 2022

Una de les dates més importants en el calendari dels estudiants que estan a punt de començar un grau universitari és l’assignació de places a la universitat 2022. Ja s’ha publicat la primera assignació de places, que permetrà als estudiants saber si han pogut entrar al grau i la universitats escollits en alguna de les preferències. Més tard, arribarà el torn de la matrícula, la segona assignació i les reassignacions.

T’oferim una guia ràpida i fàcil perquè sàpigues quan i com consultar-la!

Primera assignació de places a la universitat 2022

L’assignació de places a la universitat aquest 2022 s’ha fet pública aquest 12 de juliol. Des d’ara, els alumnes que van examinar-se a la selectivitat del 2022 poden saber si han pogut entrar al grau i la universitat desitjats. Aquesta informació arriba poques hores abans de la publicació de les notes de tall 2022, que es coneixeran aquest dimecres, 13 de juliol, pels volts de les 10 h, segons ha pogut saber betevé.

Com consultar l’assignació de places?

La primera assignació de places es pot consultar ràpidament al portal d’accés d’Universitats. L’estudiant examinat a les PAU només ha d’introduir les seves dades personals: identificador d’usuari (DNI, NIE o passaport) i contrasenya. A partir d’aquí, l’usuari podrà veure de forma ràpida la informació.

I després, què? Altres dates

  • Matrícula i assignats en primera preferència: del 15 al 20 de juliol.
  • Publicació de reclamacions i assignació definitiva: 19 de juliol.
  • Matrícula i reclamacions que entren en primera preferència i tràmit d’assignació definitiva: 20 de juliol.
  • Matrícula de segona assignació: del 26 al 28 de juliol.
  • Publicacions i matrícules de reassignacions: del 2 de setembre al 6 d’octubre.