notes de tall 2022

Ha arribat el dia: des d’aquest dilluns ja pots consultar les notes de tall 2022 a Catalunya de la segona assignació. Aquest llistat arriba uns dies després de publicar-se la primera assignació de places i les qualificacions mínimes necessàries per accedir als graus i universitats desitjats. Vols saber quines han estat les notes de tall d’aquest any? En aquesta pàgina ja pots consultar el PDF amb les notes de tall 2022 a Catalunya.

A més, betevé t’ofereix també un cercador propi amb què pots buscar un grau o una universitat concrets i veure les notes de tall de cadascun. També pots consultar les notes de tall més altes del 2022!

Notes de tall 2022 a Catalunya, en PDF

Vols consultar les notes de tall 2022 a Catalunya? La Generalitat ha fet públic el document en PDF de la segona assignació de places aquest dilluns, 25 de juliol.

Notes de tall 2022 en PDF, aquí!

Cercador de les notes de tall

I després, el 2023: aquestes són les ponderacions

Després de les primeres notes de tall serà el torn de la Selectivitat del setembre 2022. Si aquest 2022 encara no et toca fer les proves i estàs interessat a fer les PAU l’any que ve, has de tenir en compte la taula de ponderacions del 2023 per intentar aconseguir la nota més pròxima a 14 per assegurar-te l’entrada al grau desitjat.

També pots jugar a calcular la nota de tall per alleugerir l’espera.