notes selectivitat 2022

Dies després de les PAU a Catalunya, els estudiants ja poden conèixer els resultats de les proves. Les notes de la Selectivitat 2022 permeten als alumnes tenir una millor aproximació de si finalment podran accedir als graus universitaris desitjats, si bé tot dependrà de les notes de tall 2022, que sortiran més tard. A continuació et detallem com consultar les notes dels exàmens de les PAU.

Les notes de la Selectivitat 2022

Ja s’han publicat les notes de la selectivitat del 2022. Els gairebé 40.000 alumnes que van examinar-se a les PAU ja les poden consultar i a partir d’ara tenen fins a l’1 de juliol per sol·licitar una revisió dels exàmens si sospiten o no estan d’acord amb alguna de les qualificacions rebudes. En el cas que se’n demani una segona correcció, la qualificació final serà la mitjana de les dues notes de la prova.

Si les dues qualificacions tenen una diferència superior als dos punts, es farà una tercera revisió d’ofici. En qualsevol cas, els resultats definitius de les PAU es publicaran el divendres 8 de juliol. Les notes de les PAU et permetran poder començar a “jugar” amb la calculadora de la nota de tall de betevé!

Com consultar les notes de les PAU, pas a pas

Per consultar les notes de la selectivitat del 2022, l’estudiant haurà d’accedir al Portal d’accés a la universitat. Aquí, haurà d’introduir el seu identificador d’usuari: el DNI, el NIE o el passaport. Amb això i la contrasenya personal, l’alumne pot accedir a totes les qualificacions de les assignatures de les quals va examinar-se els dies 14, 15 i 16 de juny.

I quan arribaran les notes de tall 2022?

No hi ha una data específica sobre quan surten les notes de tall del 2022 a Catalunya. El Departament de Recerca i Universitats ha explicat que es publicaran a mitjans del mes de juliol i, per tant, aleshores els estudiants ja sabran si han pogut accedir o no al grau i la universitat que han sol·licitat com a primera opció.

En aquest cas, les notes de tall del 2022 es podran consultar al Portal d’accés a la universitat i també a betevé, que en penjarà el document en PDF perquè te les puguis guardar!