primera assignació places universitat 2022

Aquest dimarts, 12 de juliol, s’ha publicat la primera assignació de places a la universitat 2022. Es tracta d’un dels dies clau del calendari dels futurs universitaris, ja que en aquest moment els estudiants que han fet les PAU ja poden saber si podran accedir al grau i a la universitat escollits en alguna de les preferències.

Amb l’assignació de places, aquest mateix dimecres, 13 de juliol, pels volts de les 10 h, es publiquin les notes de tall 2022, que marquen la qualificació mínima necessària per poder entrar en una carrera. El 2021, les més altes van ser carreres científiques com Física, Física i Matemàtiques, i Medicina.

Com consultar l’assignació de places?

Cal tenir en compte que, per consultar la primera assignació de places, es pot fer ràpidament a través del portal d’accés d’Universitats. L’estudiant examinat a les PAU només hi ha d’introduir les seves dades personals: identificador d’usuari (DNI, NIE o passaport) i contrasenya. A partir d’aquí, l’usuari podrà veure de forma ràpida la informació.

Matrícula de la universitat 2022

Tan bon punt els alumnes coneixen si poden entrar a la universitat i al grau escollits, ara és el torn de la matrícula, que es podrà fer del 15 al 20 de juliol. Per a aquells que no han pogut accedir a la carrera desitjada, tenen una altra oportunitat amb la segona assignació i les reassignacions.