Piscines

A partir del 19 de juny arriba la nova normalitat a Catalunya, posant fi a la desescalada per fases: Què es pot fer a la nova normalitat?

Les piscines exteriors de Barcelona són un dels indrets més sol·licitats quan arriba la calor, principalment a l’estiu. Alguns equipaments solien obrir ja al maig, aprofitant els primers dies de temperatura alta, però la crisi del coronavirus els ho ha impedit aquest any.

Durant la fase 1, a partir de l’1 de juny, s’ha permès l’ús esportiu de les piscines exteriors i interiors amb restriccions i durant la fase 2 l’horari esportiu s’ha allargat i s’han pogut utilitzar per ús recreatiu.

En fase 3, fins a un 50 % de l’aforament

Amb l’entrada de Barcelona en fase 3, a les piscines i centres esportius a l’aire lliure s’hi poden fer activitats en grups de fins a 20 persones, sense contacte físic i sempre que no se superi el 50 % de l’aforament màxim permès. Sempre que sigui possible s’ha de respectar la distància de seguretat de dos metres entre esportistes. Ja es permet l’ús dels vestidors i de la zona de dutxes i s’elimina l’obligatorietat de la cita prèvia.