La vacunació infantil a Catalunya contra la covid es troba en marxa des del 15 de desembre. Els nens de 5 a 11 anys ja poden rebre la primera dosi de la vacuna covid. De moment, el Departament de Salut ha habilitat 10 punts de vacunació infantil a Barcelona, que pots consultar al mapa. Entre la desena de centres on vaccinar els menors, hi ha ambulatoris com el del Clot, el CAP Maragall o el CAP Drassanes. Clica les icones del mapa per saber més informació sobre cada punt de vacunació pediàtrica.

Els punts de vacunació infantil del mapa són les opcions que es despleguen quan demanem cita prèvia per vacunar els nens a Barcelona. Cal fer-ho a través del web vacunacovidsalut.cat. A banda de cinc centres d’atenció primària, també hi consta un d’especialitzat com el Centre d’Atenció Pediàtrica Integral Barcelona Esquerra (CAPIBE), al carrer de Numància, o l’edifici Garbí del Parc Sanitari Pere Virgili.

Així mateix, el punt de vacunació de Fira de Barcelona també disposa d’un sector dedicat als infants. Les famílies també poden escollir el centre comercial Westfield la Maquinista, punt habitual per administrar les dosis en adults. Finalment, l’edifici 15 de l’Escola Industrial és una altra opció.

Més de 50 punts de vacunació infantil a Catalunya

Pel que fa a Catalunya, hi ha un total de 53 llocs habilitats per administrar la vacuna contra la covid-19 en infants. Els hem recollit en aquesta taula interactiva. Utilitza el cercador per trobar el punt de vacunació més proper. Ho pots fer escrivint el municipi, el centre hospitalari o una adreça concreta. També pots clicar les fletxes inferiors per canviar de pàgina a la taula i veure altres municipis com Lleida, Girona o Tarragona.