escola industrial barcelona

La campanya de vacunació ha agafat embranzida en les darreres setmanes i el Departament de Salut ha ampliat els espais de vaccinació on es pot rebre la punxada contra la covid-19. A banda dels punts mòbils amb vehicles de Seat, també s’ha habilitat l’edifici 15 de l’Escola Industrial. Aquest espai funciona fa uns 10 dies per a la població adulta i a partir d’aquest dimecres a la tarda, coincidint amb l’inici de la campanya de vacunació infantil, funcionarà també com punt per administrar la vacuna pediàtrica als nens i nenes d’entre cinc i 11 anys.

Segons ha pogut saber betevé, el personal sanitari de l’Hospital Sant Joan de Déu serà l’encarregat d’administrar la punxada i coordinar l’atenció a la població infantil en aquest recinte de l’Escola Industrial.

Cita per a la vacuna de la covid dels nens a Catalunya

Detallem tot el que cal fer per demanar hora per vacunar els nens per a la primera dosi de la covid

Tret de sortida a la vaccinació dels nens

La vacunació infantil a Catalunya arriba després de la població adolescent, en plena sisena onada de la pandèmia i pocs dies abans de Nadal. Els pares, mares i tutors legals dels infants poden demanar cita al web de Salut des d’aquest dilluns, després de l’arribada de milers de dosis a Catalunya.

A banda de l’Escola Industrial, la canalla també pot rebre la punxada a espais de vacunació poblacional, com Fira de Barcelona, centres d’atenció primària grans amb atenció pediàtrica i alguns hospitals de Catalunya.

Pfizer és per ara l’única farmacèutica que ha rebut l’aval de l’EMA per vacunar els menors de 12 anys i, per tant, serà aquesta la marca que se’ls posarà. Quan els infants rebin la primera dosi de la vacuna, hauran d’esperar vuit setmanes per rebre’n la segona.