piscines gratuïtes onada calor

Estàs patint l’onada de calor i no saps com treure’t de sobre la xafogor? T’expliquem quines piscines gratuïtes i espais amb aigua a Barcelona, i als municipis del voltant, pots visitar per fer una capbussada i apaivagar aquesta calor que tornarà a repuntar a finals de setmana. I, si ho prefereixes, pots consultar el nostre mapa de piscines exteriors de Barcelona per a l’estiu 2019, on pots trobar els horaris, les tarifes i les adreces.

Piscines gratuïtes i altres zones de bany

A Barcelona, en aquests moments, no hi ha ben bé piscines gratuïtes. Ara bé, sí que hi ha dos espais amb aigua on banyar-se totalment gratuïts: la Prospe Beach i la zona de banys del Fòrum. A més, la majoria de les piscines municipals tenen preus especials per als més petits i, en moltes, els infants entren gratuïtament a la piscina.

La Prospe Beach és coneguda per ser la platja urbana de Barcelona. Està oberta del 4 al 27 de juliol i, malgrat oficialment no hi ha zona de bany, les fonts de la plaça d’Àngel Pestaña acostumen a omplir-se de petits remullant-se. Als Banys del Fòrum, al Parc del Fòrum, sí que hi ha una zona oficial de banys, des de l’espigó de la rambla de Prim fins a la plataforma de jocs infantils del Fòrum. La zona és d’accés lliure, però durant els mesos d’estiu disposa de servei de bany assistit (d’11 a 14 h).

Piscines

Mapa de piscines gratuïtes a prop de Barcelona

Ara bé, si busquem piscines gratuïtes o assequibles on poder nedar i no anar a la platja, cal fixar-se en les piscines en altres punts de Barcelona i en les piscines metropolitanes. Algunes, fins i tot, seran gratuïtes durant episodis de molta calor si així ho decreta l’Ajuntament. Alguns dels municipis en què s’han pres mesures en aquesta primera onada de calor han estat Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Sabadell i la Roca del Vallès, entre altres, i no descarten tornar a sumar-s’hi si el termòmetre torna a pujar.

Pots consultar el nostre mapa de piscines municipals i metropolitanes i veure els horaris, les tarifes i les adreces aquí.