Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori a la botiga Dior del passeig de Gràcia. Un robatori amb força amb el mètode de l’encastament amb cotxe a la botiga. Els fets han passat aquest dimarts a les 5.45 h de la matinada. La policia catalana només ha confirmat que hi ha una investigació en marxa, tot i que mitjans com ‘El caso’ afirmen que els lladres s’han emportat un botí de 1.000 euros.

Segon encastament en pocs mesos

El robatori és el segon que es produeix en pocs mesos a la mateixa botiga. El 18 d’octubre uns lladres també van intentar robar a l’establiment amb el mètode de l’encastament, però van marxar sense el botí per l’arribada de la policia. En el moment de la fugida van xocar amb un vehicle dels Mossos d’Esquadra.

Un mètode habitual

Els robatoris pel mètode de l’encastament al passeig de Gràcia no són inhabituals. Durant els darrers anys n’hi ha hagut en nombroses botigues de luxe. El mes de març de l’any passat, per exemple, els lladres van entrar a la botiga Dolce Gabbana i era el segon cop en quatre mesos que hi havia un robatori en aquest establiment amb aquest mètode.

En altres punts de la ciutat també hi ha hagut robatoris similars fent servir un cotxe per trencar l’aparador. Un dels darrers es va produir en una botiga de telefonia i electrònica del carrer de la Creu Coberta. Dies abans, n’hi havia hagut un altre a la ronda de la Universitat, en una botiga de fotografia. Els lladres es van endur 100.000 euros en càmeres.