encastament botiga Dior

Els Mossos d’Esquadra investiguen un intent de robatori amb força pel mètode de l’encastament a la botiga Dior del passeig de Gràcia. La policia ha rebut l’avís aquest dilluns cap a les cinc de la matinada. Un vehicle ha trencat els vidres de l’aparador d’aquesta botiga de luxe, tot i que l’entrada està protegida amb pilons per evitar aquest tipus de robatoris.

encastament botiga Dior passeig Gràcia

La ràpida arribada dels Mossos ha impedit als lladres entrar a l’interior de l’establiment, i els ha obligat a fugir ràpidament amb un altre vehicle. En el moment de la fugida han xocat amb un vehicle dels Mossos d’Esquadra. Els agents no han resultat ferits, però els lladres, finalment, han aconseguit escapar.

Tornen els encastaments al passeig de Gràcia

Els robatoris pel mètode de l’encastament al passeig de Gràcia no són nous. Durant els darrers anys n’hi ha hagut en nombroses botigues de luxe. L’últim va ser el mes de març a la botiga Dolce Gabbana. De fet, era el segon cop en quatre mesos que hi havia un robatori en aquest establiment amb aquest mètode.

També a finals del 2020 es van produir diversos robatoris en establiments del passeig de Gràcia, alguns pel mètode de l’encastament.