Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori a tres botigues de luxe del passeig de Gràcia, en un dels casos pel mètode de l’encastament. Es tracta de l’establiment de Dolce Gabanna, al número 95 del passeig; de la botiga de Tommy Hilfiger, al número 15; i de la G-Star, al núm.44.

A la botiga Dolce Gabanna el robatori s’ha produït cap a les 5. 30 h. Segons han explicat a betevé els responsables de l’establiment, un vehicle amb cinc persones a l’interior, ha entrat per la vorera del carrer de Provença. Un cop davant de la botiga ha fet marxa enrere i el vehicle s’ha encastat fins que ha fet saltar el vidre. El robatori ha fet saltar l’alarma. Quan la responsable de l’establiment ha arribat s’ha trobat la botiga desordenada i que hi faltaven bastantes coses, tot i que encara no han fet una avaluació detallada del material sustret.

En el cas de Tommy Hilfiger el robatori hauria estat una mica abans, cap a les 5:10 h. Segons el gerent de l’establiment, han trencat la porta de vidre amb una tapa de claveguera. Tot i que tampoc no han pogut fer balanç del material robat, també han trobat a faltar bastantes peces de la botiga.

vidres trencats botiga tommy hilfiger passeig gracia

En tots dos casos, els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets i estan pendents de la denúncia dels propietaris dels establiments. Dijous o divendres a la matinada, es va produir un tercer assalt, a la botiga G-Star del passeig de Gràcia, cantonada amb el carrer del Consell de Cent.

El passat mes d’agost també va haver-hi un robatori per encastament en una botiga de luxe del passeig de Gràcia. Els lladres van incrustar un vehicle en un dels aparadors de la botiga Montblanc, al número 99, per trencar-lo i poder entrar a robar.