botiga dolce gabbana del passeig de gràcia

(ACN i redacció betevé) La botiga Dolce Gabbana del passeig de Gràcia ha tornat a ser víctima d’un robatori amb el mètode de l’encastament d’un vehicle. Els fets s’han produït aquest dijous a les sis de la matinada, segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha confirmat betevé. Els Mossos han obert una investigació, però de moment no hi ha detinguts. És el segon cop en quatre mesos que hi ha un robatori en aquest establiment amb aquest mètode.

En l’atracament d’aquest dijous, els presumptes lladres van encastar el vehicle contra l’aparador de Dolce Gabbana, van accedir a l’interior del local i van endur-se part del gènere a la venda. Després, van intentar fer el mateix a la joieria Unión Suiza, però no ho van aconseguir.

Enèsim robatori per encastament al passeig de Gràcia

Aparador trencat a Dolce Gabbana, el 16 de novembre

Al mateix Dolce Gabbana del número 95 del passeig també va haver-hi un robatori per encastament el 16 de novembre. Una nit en què també es van atracar dues botigues de luxe més: Tommy Hilfiger, al número 15, i G-Star, al número 44.

Uns mesos abans, també va haver-hi un robatori per encastament en una altre comerç d’aquest passeig. L’agost de 2020 els lladres van encastar un vehicle en un dels aparadors de la botiga Montblanc, al número 99, per trencar-lo i poder entrar-hi a robar.

Plou sobre mullat

Els comerços del passeig de Gràcia també han rebut en els darrers dies atacs i saquejos durant els aldarulls posteriors a les manifestacions convocades per demanar la llibertat de Pablo Hasél. De fet, aquesta setmana els comerciants d’aquesta via han demanat la desarticulació dels grups violents.