escola bressol

La Llar d’Infants Solcar, al barri del Carmel, s’ha vist obligada a tancar portes uns dies pel positiu en covid de les tres mestres que se n’encarreguen. Les treballadores van fer-se la prova després de conèixer que un infant havia resultat infectat pel virus. El centre, de només 19 alumnes, té una sola línia i un sol grup bombolla. L’aïllament dels alumnes i de les mestres n’ha fet inevitable el tancament, i no podrà tornar a obrir fins al dilluns 20 de desembre.

Segons el recompte d’aquest dilluns de Salut, en aquests moments a Catalunya hi ha quatre centres completament tancats i 101 grups escolars confinats. Entre les escoles més afectades, destaquen el Jesuïtes Casp – Sagrat Cor de Jesús amb 141 confinats, l’Escola Rambleta del Clot amb 120 i el centre Sagrada Família – Horta, amb 103 persones confinades.

Poquíssimes escoles tancades a Barcelona per la pandèmia

A Barcelona hi ha hagut molt pocs casos de tancaments totals perquè això acostuma a passar en casos de centres educatius molt petits. A la ciutat, des que va començar la pandèmia també van haver de tancar l’Escola Bressol Municipal Gràcia, pel positiu d’una mestra, i la Llar d’Infants Petit Montessori, un centre també molt petit amb només 20 alumnes.