La part baixa de l’avinguda del Paral·lel, la que toca al barri del Raval, s’ha tornat a inundar pel temporal que ha viscut Barcelona aquesta nit. Les imatges es repeteixen cada vegada que plou amb intensitat. De fet, i sabent el que passa cada vegada, els comerços del Raval aquest dimarts a la tarda van prendre mesures per evitar els efectes de l’aiguat.

El Museu Marítim també s’ha vist afectat per la pluja. Els treballadors, a primera hora del matí, han hagut de drenar l’aigua acumulada i n’han tret part del mobiliari.

A l’espera d’un col·lector més potent

A finals del 2018, arran d’un altre episodi de pluja intensa, els responsables de Barcelona Cicle de l’Aigua, l’empresa municipal que supervisa la xarxa d’aigua a la ciutat, van confirmar a betevé que s’havia iniciat la segona fase de les obres per desdoblar el col·lector a l’altura del carrer de Vilà i Vilà. El projecte, previst des del 2013, consisteix a posar dos tubs de tres diàmetres cadascun per poder absorbir més aigua. Els treballs per doblar aquest col·lector, però, no s’acabaran fins a l’any 2023.