El temporal de pluja que ens afecta serà força actiu especialment aquesta nit. Us expliquem el temps aproximat per franges horàries, tot i que es tracta d’un pronòstic que caldrà seguir gairebé al minut.

Tarda de dimarts: pluja més intensa al final del dia

Previsió temps dimarts tarda

La pluja i les tempestes seran encara irregulars, però s’aniran fent més generals a mesura que ens acostem a la nitEl temporal de mar arribarà al punt màxim, amb onades que podran superar els 3-4 m i el vent continuarà bufant amb intensitat forta, però amb tendència a anar de baixa.

Curiosament, el que notarem serà que la temperatura continuarà molt suau i es podran mantenir valors propers als 20 ºC. Serà el símptoma que estarem a la part càlida, humida i més inestable del temporal.

Dimarts a la nit: aiguats generals

Previsió temps dimarts nit/matinada

Segons els últims models, serà el moment de màxima inestabilitat, amb molta quantitat de pluja en poca estona, risc de patacs d’aigua contundents i tempestes intenses. No es descarta la formació d’alguns fiblons o trombes marines.

Continuarà el temporal de mar dur i la temperatura, entrada la matinada, començarà a baixar, però encara es mantindrà un ambient força suau durant bona part de la nit.

Dimecres: retorn lent a la normalitat

Previsió temps dimecres

No acabarà de fer net aquest dimecres, però el cert és que la pluja anirà marxant cap al nord-est i fins i tot tindrem algunes clarianes al centre del dia. A la tarda podria remuntar la inestabilitat, amb ruixats i tempestes que podran esquitxar bona part del territori.

Es mantindrà el temporal dur a la mar, amb molta mar de fons tot i que el vent s’haurà encalmat gairebé del tot.

Recordeu que us podeu mantenir permanentment informats al nostre portal i a les xarxes social de @btveltemps.